Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 

Klubbinfo:

Medlemsblad 2018 ligger i Rundskriv

 

Referat fra styr emøte 25 februar 2018, se Klubbinfo/Møter

Avisomtale om NTMF. se ARTIKLER

 

Grasrotandel.

Ei oppfordring til brukere av Norsk Tipping. Registrer GRASROTANDELEN på NTMF. Legg inn foreninga sitt orgnr: 990 209 820. Dette koster deg ikke noe, men det drypper litt på foreninga.

************

 

Besøk norges triveligste VW Klubb!

Tempoklubben

       INFO OM FORSIKRING:

       SØK PÅ: www.lmk.no

       og se under Forsikring

 

 

Improvisert klubbmøte hos Kjell Ivar Haltvik

Møtet hos Kjetil ble dessverre avlyst eller skal vi heller si utsatt, vi er mer enn gjerne velkommen en annen gang.

Kjell Ivar Haltvik åpnet verkstedet for oss, og vi annonserte flyttingen på Hjemmesiden og Facebook. At ikke alle fikk med seg flyttinga, er bare å beklage.

Men Kjell Ivar og familien åpnet dørene for oss og det ble både omvisning i verkstedet og kaffe i stua til Anne.

 

Kjell Ivar var stolt over å ha kjøpt seg søylebormaskin. Kjøpte ei selv for noen år tilbake, som jeg monterte beleilig oppe på verkstedbenken, Kjell Ivars verkstedbenk skal det bli arti å se…..

Ellers var Piccoloen blitt nedplukket igjen, torpedoveggen var tatt av og sendt til Stiklestad museum for å få tidsriktig maling. Det hadde kommet noen penger inn på restaureringskontoen, så nye deler blir sendt til fornikling i løpet av vinteren. Mange med meg håper på å bli bedt til oppstarts(fest).

Kenneths Healymotor sto ferdig restaurert og ventet på å bli malt med riktig grønnfarge. Er det noen som vet RAL nummer på en slik Healygrønn motor, så er det to karer som takker for opplysningene.

Anne og svigermor Haltvik, slapp 16 karer opp i stua og disket opp med kaffe og kaker fra frostabakeren. Det ble en meget trivelig kveld.

 

 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |