Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 

Klubbinfo:

Medlemsblad 2018 ligger i Rundskriv

 

Referat fra styr emøte 25 februar 2018, se Klubbinfo/Møter

Avisomtale om NTMF. se ARTIKLER

 

Grasrotandel.

Ei oppfordring til brukere av Norsk Tipping. Registrer GRASROTANDELEN på NTMF. Legg inn foreninga sitt orgnr: 990 209 820. Dette koster deg ikke noe, men det drypper litt på foreninga.

************

 

Besøk norges triveligste VW Klubb!

Tempoklubben

       INFO OM FORSIKRING:

       SØK PÅ: www.lmk.no

       og se under Forsikring

 

 

Klubbmøte hos Nyenget Mekaniske Verksted 4. november

 

 

 

Kubbmøte hos Nyenget Mekaniske Verksted.

Her er noen bilder fra klubbmøtet hos Nyenget Mek. Verksted på Gråmyra i Levanger. Vi ble ønsket velkommen av Olav Halten, han fortalte om verkstedets historie, og det ble sendt rundt en billedalbum av utstyr som verkstedet hadde funnet opp og laget. Det ble fortalt at Petter Nyenget var mere en oppfinner enn produsent. Derfor ble det aldri laget store serier av utstyr som ble oppfunnet av Petter. Som eksempel en nylandsfres som det bare ble laget 3 stykker av. Mye av utstyret som ble laget hos Nyenget var nyskapende og revolusjonerende. Eksempel Nyenget gravemaskin og stigetippen til lastebil. Dagens Nyenget bygger på lastebiler, kraner, svingskiver mm. Dessuten hadde de servise på Posse hogstmaskiner. En ting som jeg glemte å spørre Olav om, var historien om Monark-Albin. Det var han som solgte motorsykkelen, som hadde vært i familien siden 1952. Les mer om det under M-A.

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |