Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 

Klubbinfo:

Medlemsblad 2018 ligger i Rundskriv

 

Referat fra styr emøte 25 februar 2018, se Klubbinfo/Møter

Avisomtale om NTMF. se ARTIKLER

 

Grasrotandel.

Ei oppfordring til brukere av Norsk Tipping. Registrer GRASROTANDELEN på NTMF. Legg inn foreninga sitt orgnr: 990 209 820. Dette koster deg ikke noe, men det drypper litt på foreninga.

************

 

Besøk norges triveligste VW Klubb!

Tempoklubben

       INFO OM FORSIKRING:

       SØK PÅ: www.lmk.no

       og se under Forsikring

 

 

Mars-møte Steinkjer gamle brannstasjon

 

Klubbmøte på gammelbrannstasjon, Steinkjer.

18 medlemmer møtte opp til en veteranprat over en kopp kaffe. Styret hadde ikke noen agenda denne gang, men Æresmedlemmene tok tak, Per Hatling stilte med sjokoladekake bakt av Åse og Vidar Natvig viste en film fra åpning av gammel brannstasjonen og brannbil. Ellers ble det diskutert hva NTMF bør gjøre opp mot Bymuseet og Hveding Auto, men også gammelbrannstasjonen. Hveding Auto synes vi bør være et verksted eldre enn 1961 og ikke et lager for nyere verksted utstyr eller lagring av ting som ikke har noe i et verksted å gjøre. Dessuten må det settes inn nye glass i vinduer som er knust/sprukket(7 stk). I brannstasjonen må vi ta rede på NTMF`s eiendeler, og kanskje gi bort blad fra andre klubber og motorblader.

Styret i NTMF er hele tiden ute etter tema til våre klubbmøter, har dere ideer er det bare å ringe en i styret, eller sende en E-post til NTMF: motorhistorisk@gmail.com

Det er snart tid for å fornye medlemmskapet i NTMF. Som tidligere koster dette 200 kr + 30 kr for hvert familiemedlem.

Når du betaler, husk å påføre riktig adresse, POSTNUMMER og telefonnr.

Vi har fått en del blad i retur pga feil postnummer, det koster oss 17 kr pr blad å sende det på nytt. Er det noen som mangler medlemsbladet, er de å få på klubbmøter.

 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |