Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 

Klubbinfo:

Medlemsblad 2018 ligger i Rundskriv

 

Referat fra styr emøte 25 februar 2018, se Klubbinfo/Møter

Avisomtale om NTMF. se ARTIKLER

 

Grasrotandel.

Ei oppfordring til brukere av Norsk Tipping. Registrer GRASROTANDELEN på NTMF. Legg inn foreninga sitt orgnr: 990 209 820. Dette koster deg ikke noe, men det drypper litt på foreninga.

************

 

Besøk norges triveligste VW Klubb!

Tempoklubben

       INFO OM FORSIKRING:

       SØK PÅ: www.lmk.no

       og se under Forsikring

 

 

Stein Aage Søviks`Kondor

 

Motorsykkelen er produsert i Birmingham, England. De ble solgt under navnet «The Famous James motorcycle» som 125cc. Denne modellen var første årsmodell, produsert i 1938 modellbetegnelse J17. På grunn av særnorske bestemmelser om lett motorsykkel ble det satt på en 98cc sylinder for eksport til Norge. Den norske importøren i Trondheim fikk lov til å omdøpe kjøretøyet til Kondor. Det ble sagt at det var ingen som ville kjøpe en motorsykkel som på trøndersk hette JAMES, derfor Kondor.

 

 

 

 

 T

Kjent Namsosing og tidligere eier av Kondor`n, Fanejunker Johan Hals. Poserer på sin motorsykkel i en av Namsosgatene før byen ble lagt i grus i 1940. Muligens i Bråholmsgata. Hals var født i 1859, og ettersom dette er en 1938 modell var han 79 år da han begynte som motorsykkelist, i allefall kjøpte seg en Kondor.

 

Her er Levanger Bymuseum sin Kondor. Den skulle ha vært restaurert. Prosjektet består av flere motorer, dessuten er deler til Villiersmotorer ganske enkelt å få tak på, slik sett skulle det ikke by på noe problem å få den på veien.

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |