Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

Verdalsrace 2014

 
 

Verdalsrace 2014

Verdalsrace 2014 gikk av stabelen lørdag 9. august, som vanlig hadde det utgangspunkt i Soria Moria i Verdal.

 De første begynte å komme allerede i 9 tida, og ble som vanlig servert kaffe og lapper, i år var det Ruth Wekre og Sissel Kalseth som sto for serveringa. Årets løp gikk i strålende vær, nesten for varmt for oss motorsykkelkjørere. Med 39 betalende deltakere og med oss som arrangerte ble vi 44 personer som la turen opp til «De Verdalske befestninger» nærmere bestemt galleri sør.

For å komme til festningen måtte vi gå fra parkeringsplassen ca. en liten kilometer, men hva er vel det for resirkulert ungdom? Oppe i festningen fortalte Roald Veimo om festningens historie iført en original militær uniform fra 1905.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I kjøkkenavdelinga serverte Oddbjørn Wekre nystekt vaffel og kokte kaffe på svartkjel.

 

Tilbake på parkeringsplassen delte Terje Arnevik ut oppgavene til årets løp, disse var allsidige, alt fra hva ISIL sto for, benevnelser på motorsykler og Nissan dashbord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kjørte så ned til Vuku for tanking og is. Så gikk løypa videre over Leirådal, Blommen og til Stiklestad hvor det ble servert middagsbufe. Under løpet var 2 litt uheldig, en mistet strømmen og en velt, heldig vis uten personskader, disse fikk hver sin flaske vin som plaster på såret. Det ble delt ut en deltakerpris, tidligere har det vært publikumspriser, men da har det vært blank krom som bestemte prisen, nå var det kjennere av veteranmotorsykler blant deltakerne som skulle finne en motorsykkel, etter noen kriterier. Deltakerprisen gikk til Svein Hovland for hans BMW R35, 350ccm ensylinderet motorsykkel fra 1936. Premien for eldste sykkel gikk i år til Erling Bromseth hans Ariel 500 fra 1934. I konkurransen gikk 3. prisen til Arve Hofstad, sterk konkurranse med 2 andre, men alderen på sykkelen avgjorde. 2. premien gikk til Ole Horgøyen og Vinner av årets Verdalsrace ble Kjell Bardal.

 

 
 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |