Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

Årsmøte 3 febr 2015

 
Møtereferat

Medlemsmøte på Uteavdelingen, Verdal kommune

Dato: 3. februar 2015, kl. 20:30

Ant. møtte medlemmer: 19

Referent: Terje Arnevik, sekretær

Møtet ble avholdt umiddelbart etter årsmøtets slutt.

Vidar Natvig orienterte først om et ventende besøk på 2 personer fra Bergen og en fra Trondheim som ønsket å besøke klubben og se på Chevrolet-bussen fredag 13. februar. Disse hadde tilsvarende chassis i Bergen og leder for gruppen heter Vidar Lehmann. Se forøvrig denne linken: http://www.strilen.no/nyheiter/Fann-unik-buss-153848.html

Gruppen kommer til Steinkjer 13.februar i 10-11-tida og blir der utover dagen. Møt opp hvis du har anledning.

Bjarne Loe, Per Hatling og Vidar Natvig vil orientere slik at gruppen selv kan bygge sin Chevrolet i Bergen.

Vidar orienterte videre om Egge Museums «Museumskveld» tirsdag 24. mars kl. 19.00. Vidar og Bjarne vil legge opp program og fortelle om NTMF. Dette skjer på Uteavdelingen på museet.

Vidar fortalte så om Kulturvernrådet som nettopp hadde hatt møte. Her er mye opp til NTMF om å få gjennom saker der. Det gjelder å påvirke kulturmyndighetee i fylket til å bli interessert i våre saker, fortalte Vidar. Andre arrangementer som Kulturvernrådet involverer seg i er bl.a. Hilmar-festivalen, allsangkvelder, utvandrere til Amerika og Kulturminnedagen («Fra slegge til mus»).

Kjell Ivar Haltvik fortalte så om mottatt ros fra sentralt hold for restaurering av bilene og bruken av dem.

Kenneth Lamo uttrykte ønske om å planlegge en kveld på høstparten på Egge Museum, gjerne rundt 20.august ifm. Familiedagen som arrangeres av museet. Tidligere har Kenneth med flere og NTMF gjort suksess med sin «småkubikkutstilling».

 Referent: Sekr. Terje

 

Årsmøtepapirer

 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |