Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

Klubbmøte med Veivesenet 07 04 2015

 
 Referat fra Medlemsmøte Tirsdag 07.04.2015 på Steinkjer Videregående.

Det ble et bra oppmøte, 24 medlemmer tilstede. Dagens tema var registrering av gamle kjøretøy. Leder åpnet møtet med å ønske medlemmer og foredragholdere velkommen. Fra Statens vegvesen stilte: Leif Erling Kvaal og Sigrun Håpnes.

De startet sitt foredrag, som skulle ta en drøy halvtime. Men  spørsmål og svar ble gitt under veis, og halvtimen ble en og en halv time. Alle så ut til å interessere seg for dette temaet,  og det ble et stort engasjement fra alle oppmøtte.

Ei viktig sluttning: Det er veldig viktig er å sikre seg at kjøretøyet har riktig eierforhold, før en begynner å koste på penger. Ta den tiden og få deg selv som eier før du begynner. Dette kan være et problem, da det kansje har gått generasjoner siden kjøretøyet var registrert.

Etter ca en og en halvtime måtte vi avbryte for her kunne vi holdt det gående til langt på natt. Steinar N. hadde ordnet med kaffe og vaffel. Her ble det diskuter og snakket bil og mc/moped. Etter kaffen ble det for de som hadde lyst, en tur ned på verkstedet, der vi kikket litt på noen gamle kjøretøy.

Neste møte blir 5. mai på Verdal. Da er det å håpe på at flere enn Kennet kommer med gammel doning.

Roar Røssing.

 

 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |