Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

Klubbmøte hos Jan Johansen Okkenhaug 1 september 2015

Medlemsmøte hos Jan Johansen, Okkenhaug, Levanger

Dato: 1. september 2015, kl. 19:00

Ant. møtte medlemmer: 16

Referent: Terje Arnevik, sekretær

 

Denne kvelden samlet NTMF-medlemmene seg på tomta til Vianor på Trekanten, Levanger, for så og kjøre sammen til Okkenhaug på garasjebesøk hos Jan Johansen. Flere av medlemmene stilte med sine kjøretøy, både MC og biler. Her ble observert HD, Corvette, MG B, VW, Buick, mm.

Verten ønsket velkommen og uttrykte at dette var en fin mulighet for å bli bedre kjent med medlemmer og klubb etter å ha ha meldt seg inn i NTMF i fjor. Fordelen med medlemskapet er bl.a. de gode forsikringsvilkårene.

I den leide garasjen sto 2 Opel-prosjekter Jan og sønnen samarbeidet om. Den ene var 1962 Opel Record Coupe kjøpt for 3-4 år siden, hvit med grønt tak. Denne var solgt ny i Østersund og nåværende eier hadde sporet opp første eier. Bilen hadde i sommer vært på Opel-treff i Haltdalen og ellers på ferietur og gått flere hundre mil problemfritt. I Recorden sto en 17S-motor på 66 HK. En kuriositet var også at eier hadde fått registrert den på Z-29529, akkurat det samme som bilen hadde på svenske skilt som ny!

Garasjens andre prosjekt var Opel Diplomat, 1965-modell med V8-motor. Også store deler av denne bilens historie er kjent. Den ble solgt ny i Tønsberg og ble kjøpt av en lege på Levanger på slutten av 60-tallet. Denne brukte bilen daglig til 2004 da den ble solgt. Ny eier byttet motor (originalt hadde den 283-motor) og overhalte gearboks (power-glide automat).

Diplomaten har lite rust, men en større jobb innvendig med utskifting av treverk i interiør (valnøtt), her kommer en god Meget i sløyd til sin rett.

Totalsalget av disse var 23 i Norge hvorav 4 er på veien idag, denne er den ene av de fire.

Under garasjebesøket ble det servert kaffe og godsaker til. Leder i NTMF, Roar Røssing, hadde ordnet et parti T-skjortet med NTMF-logo samt 2 typer klistremerker med klubbens logo som han fikk god avsetning på.

Alt i alt en kjempetrivelig kveld og tusen takk til Jan J. for at NTMF fikk komme på dette besøket.

 

 
 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |