Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

ÅRSMØTE 2015

 

Årsmøtet vel overstått.

Det har i 2015 vært stor aktivitet i klubben. Vi har hatt 9 egne arrangement, det er innmeldt 21 arrangement som våre medlemmer har vært med på hos andre klubber og vi har hatt 9 klubbmøter i NTMF rundt om på Innherred.

Styret har vært aktivt, og vi har fått tilbake medlemmsantallet vi hadde for noen år siden, 149 hovedmedlemmer og 15 familiemedlemmer.

Økonomien er igjen på stell, Piccoloen har vært det største utgiften med forbruk over budsjett, men Bymuseet har betalt det de skylder og fylket ga oss et tilskudd på prosjektet. Piccoloen står nå inne i Rådhuset i Levanger til beskuelse. Den er nå så fin at Levangsbyggene begynner å bli stolt av den, tror det vil bli mye enklere å få inn de siste kronene for å få den helt ferdig.

Ellers har vi fått 3 æresmedlemmer, Vidar Natvig, Per Hatling og Bjarne Loe. Disse karene har vært pådrivere i klubben og serlig gjort en stor jobb med våre kjøretøy.

 Kjell Ivar fortalte om Piccoloprosjektet som nå nærmer seg ferdigstillelse.
Etter årsmøtet fortalte Jørgen Røflo ei artig historie med stor innlevelse, da han var med på vedkapping med Trygg-motor, med innlagte imiteringer av lyden fra Trygg'en i dens forskjellige faser og hastigheter. 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |