Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

Klubbmøte 3.mai

 

Møtereferat

Medlemsmøte på gamle brannstasjonen, Steinkjer

Dato: 3. mai 2016, kl. 19:00

Ant. møtte medlemmer: 21

Referent: Terje Arnevik, sekretær

Det er veldig gledelig at så mange har interesse og setter av tid til å stille opp på medlemsmøtene, hele 21 i kveld. Og ikke nok med det, mange stilte med sine veterankjøretøy, utafor brannstasjonen observerte vi alt fra Tempo Corvette til Chevrolet Camaro. Mellom disse så vi Amazon, Jaguar, MG A og MG B og andre klenodier samt at det hadde sneket seg inn en helt ny Indian Chief Vintage med 1800 ccm motor fra Steinkjer, en sykkel med gode gener.

Siden sist var det blitt kjøpt inn ny projektor for visning av bilder på lerret, og den ble flittig brukt. Lederen viste masse kjøretøy og gamle annonser fra sitt rikholdige arkiv, dette både før og etter kveldens hovedtema som var LMK-forsikring. Vi gjenopplevde bl.a. løp/treff på Frøsøn/Østersund.

Steinar Røstad hadde vært på kurs i forsikringsordningen til LMK, sammen med Svein Holmstad og Trygve Sandberg. Steinar orienterte om typer forsikring, krav og vilkår. Helforsikring gis på registrerte veterankjøretøyer. Det ble understreket at LMK-forsikring gjelder kun ved betalt medlemskap i LMK-tilsluttet klubb, derfor er det VIKTIG AT MEDLEMSKONTINGENTER ER BETALT for alle som har LMK-forsikring. Det ble påpekt at det kan være smart å kjøpe tilleggsforsikring for hver 50 000 kr kjøretøyet er verdivurdert utover 250 000 kr, dette for å hindre underforsikreing med avkorting av premie som følge av det. Steinar gikk gjennom og viste hvordan en fyller ut søknadsskjemaet for LMK-forsikring. Ved spørsmål ang. LMK-forsikring er disse tre de som kjenner ordningen best og kan hjelpe deg videre hvis du har spørsmål.

Tid til kaffe og vaffel ble det også, før medlemmene ble gitt orientering om kommende arrangementer og løp: Vårmønstringa Straumen/Mosvik, Inderøy, Stiklestadløpet som blir arrangert som PO-løp før Vømmøl-toget. NVMC, avd. Fosen og Stjørdal kjører også sine løp i år som tidligere, se nettsida vår for løpende oppdatering: ntmf.no.

Den gamle Benz brannbilen ble også startet opp og kjørt ut av stasjonen. Klubben trenger flere personer som kan kjøre flere av kjøretøyene, og grunnleggende opplæring ble gitt på brannbilen til et medlem.

Med alle disse kjøretøyene utenfor gamle brannstasjonen denne kvelden, ble det til at flere forbipasserende stoppet opp, kjøretøyene vekker ekte interesse og oppsikt.

 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |