Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

Klubbmøte på OKn første april 2014

 

Et godt besøkt klubbmøte, 22 NTMFere møtte opp på OK `n.

Det ble vist hva vi som leier OK ‘n driver med. 3 amerikanere en engelsk bil og noen amerikanske, japanske, engelske og tyske veteransykler venter på Våren.

Dette er nok det siste året vi holder til i OK ‘n, etter påske begynner vi oppussing av nye lokaler. I dag er vi 10 som leier lokale på OK ‘n, på den nye plassen blir vi 12. Da kommer det inn ei gammel Folkevogn og Opel også.

Med litt kaffe innabords tok Svein fatt på klubbsaker og en oversikt over, løp, treff, og andre veteranrelaterte aktiviteter til sommeren.

Kjell Ivar hadde en grundig gjennomgang av hva som er gjort med Piccoloen. Det ble ei omfattende utgreiing. Det er snakk om et samarbeid mellom flere Piccolo-eiere, og en av disse er Bue David Andersen, som har lånt bort deler fra sin for kopiering. Kjell Ivar har begynt med «Piccolo produksjon» og skaffet seg et omfattende nettverk om denne bilen. Det bør legges et klubbmøte på Dampskipskaia med innbudte fra Bymuseet, gamle Levanger og sponsorer. Hittil er det brukt 47 000 i rene penger, det er tilskudd i hovedsak fra NTMF og noe fra sponsorer. Kjell Ivar har lagt ned over 300 timer i arbeidsinnsats!

Ellers fortalte han om Gråtassen han hadde satt i ny motor i, 7 liter V8. Den ble meget heftig, 0 til 50 km/t på en halv omdreining av bakhjulet!!

Og hans nye herskapsbil, en engelske Austin Prinsess. Hadde brukt en dag på å polere opp glansen i lakken, men med celuloselakk, gikk det ikke så mange dagene før den igjen begynte å miste glansen. Kjell Ivar har ennå ikke forstått at dette var arbeidet til privatsjåføren.

Steinar

 

 

 
 
 
 
 

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |