Tilbake

 

Klubbmøte på gammelbrannstasjon, Steinkjer.

18 medlemmer møtte opp til en veteranprat over en kopp kaffe. Styret hadde ikke noen agenda denne gang, men Æresmedlemmene tok tak, Per Hatling stilte med sjokoladekake bakt av Åse og Vidar Natvig viste en film fra åpning av gammel brannstasjonen og brannbil. Ellers ble det diskutert hva NTMF bør gjøre opp mot Bymuseet og Hveding Auto, men også gammelbrannstasjonen. Hveding Auto synes vi bør være et verksted eldre enn 1961 og ikke et lager for nyere verksted utstyr eller lagring av ting som ikke har noe i et verksted å gjøre. Dessuten må det settes inn nye glass i vinduer som er knust/sprukket(7 stk). I brannstasjonen må vi ta rede på NTMF`s eiendeler, og kanskje gi bort blad fra andre klubber og motorblader.

Styret i NTMF er hele tiden ute etter tema til våre klubbmøter, har dere ideer er det bare å ringe en i styret, eller sende en E-post til NTMF: motorhistorisk@gmail.com

Det er snart tid for å fornye medlemmskapet i NTMF. Som tidligere koster dette 200 kr + 30 kr for hvert familiemedlem.

Når du betaler, husk å påføre riktig adresse, POSTNUMMER og telefonnr.

Vi har fått en del blad i retur pga feil postnummer, det koster oss 17 kr pr blad å sende det på nytt. Er det noen som mangler medlemsbladet, er de å få på klubbmøter.